Nabeschouwing Sassuolo - Inter Milan (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sassuolo het zondag 19 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Inter Milan (1-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. D. Berardi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sassuolo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Sassuolo - Inter Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
16' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
26' Gele kaart Inter Gele kaart voor João Miranda Inter
27' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 1-0
46' Wissel Inter Wissel I. Perišić voor Dalbert Henrique Inter
54' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Vecino Inter
64' Wissel Sassuolo Wissel S. Sensi voor M. Bourabia Sassuolo
69' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor Lautaro Martínez Inter
74' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor F. Di Francesco Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor K. Boateng Sassuolo
86' Wissel Inter Wissel Y. Karamoh voor M. Brozović Inter
90' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Inter Milan
Opstellingen Sassuolo - Inter Milan
De opstellingen van Sassuolo en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Inter Milan

Sassuolo en Inter Milan treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.