Nabeschouwing Sassuolo - Lazio (1-1) || Serie A

Zondag 11 november 2018 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zondag 11 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Lazio (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sassuolo en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Parolo, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Sassuolo kwam na 15 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Ferrari, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Lazio
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
128
102
Gevaarlijke aanvallen
49
47
Passes
546
375
Overtredingen
13
21
Buitenspel
2
1
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo Lazio 0-1
15' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Ferrari met assist van Pol Lirola Sassuolo 1-1
23' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
28' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
41' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luis Alberto Lazio
51' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. Adjapong Sassuolo
54' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
56' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor Luis Alberto Lazio
68' Wissel Sassuolo Wissel F. Đuričić voor S. Sensi Sassuolo
71' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marlon Sassuolo
72' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Lulić Lazio
76' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
78' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor Lucas Leiva Lazio
81' Wissel Sassuolo Wissel Rogério voor C. Adjapong Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor K. Boateng Sassuolo
Opstellingen Sassuolo - Lazio
De opstellingen van Sassuolo en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Lazio

Sassuolo en Lazio treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Lazio elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Lazio 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 8e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Sassuolo - Lazio Opstelling Sassuolo Opstelling Lazio Live Sassuolo - Lazio Live Sassuolo - Lazio kijken Sassuolo - Lazio kijken Live Sassuolo - Lazio stream Sassuolo - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Lazio Uitslag Sassuolo - Lazio Statistieken Sassuolo - Lazio Serie A 2018/2019 Sassuolo - Lazio wedden Sassuolo - Lazio gokken Sassuolo - Lazio Unibet