Nabeschouwing Sassuolo - Roma (0-0) || Serie A

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zaterdag 18 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Roma (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sassuolo en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sassuolo en Roma gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Roma kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Roma
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
17
22
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
93
109
Gevaarlijke aanvallen
46
55
Passes
508
399
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - Roma 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Zaniolo Roma
41' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Magnanelli Sassuolo
49' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
52' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
65' Wissel Roma Wissel J. Kluivert voor C. Under Roma
65' Wissel Roma Wissel J. Pastore voor N. Zaniolo Roma
77' Wissel Sassuolo Wissel E. Brignola voor F. Djuricic Sassuolo
77' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor S. El Shaarawy Roma
81' Wissel Sassuolo Wissel F. Di Francesco voor J. Boga Sassuolo
86' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. NZonzi Roma
92' Wissel Sassuolo Wissel C. Adjapong voor M. Locatelli Sassuolo
96' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor E. Brignola Sassuolo
Opstellingen Sassuolo - Roma
De opstellingen van Sassuolo en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Roma

Sassuolo en Roma treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Roma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Roma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 10e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sassuolo - Roma Opstelling Sassuolo Opstelling Roma Live Sassuolo - Roma Live Sassuolo - Roma kijken Sassuolo - Roma kijken Live Sassuolo - Roma stream Sassuolo - Roma Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Roma Uitslag Sassuolo - Roma Statistieken Sassuolo - Roma Serie A 2018/2019 Sassuolo - Roma wedden Sassuolo - Roma gokken Sassuolo - Roma Unibet