Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (1-1) || Serie A

Zondag 24 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zondag 24 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sassuolo en SPAL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door F. Peluso, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Petagna in de 68e minuut zorgde er even later voor dat SPAL weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 93e minuut moest Sassuolo verder met een man minder nadat A. Duncan een rode kaart had gekregen. Het lukte SPAL in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - SPAL
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
107
89
Gevaarlijke aanvallen
50
43
Passes
477
448
Overtredingen
20
14
Buitenspel
7
3
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - SPAL 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valoti SPAL
43' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Peluso met assist van S. Sensi Sassuolo 1-0
58' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
62' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor F. Đuričić Sassuolo
68' Penalty SPAL Penalty A. Petagna SPAL 1-1
70' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Magnanelli Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel J. Odgaard voor A. Matri Sassuolo
75' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor S. Floccari SPAL
86' Wissel Sassuolo Wissel F. Di Francesco voor S. Sensi Sassuolo
86' Wissel SPAL Wissel L. Dickmann voor M. Valoti SPAL
89' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
91' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
92' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor A. Petagna SPAL
93' Rode kaart Sassuolo Rode kaart voor A. Duncan Sassuolo
Opstellingen Sassuolo - SPAL
De opstellingen van Sassuolo en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en SPAL zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - SPAL

Sassuolo en SPAL treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst SPAL 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 11e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Sassuolo - SPAL Opstelling Sassuolo Opstelling SPAL Live Sassuolo - SPAL Live Sassuolo - SPAL kijken Sassuolo - SPAL kijken Live Sassuolo - SPAL stream Sassuolo - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - SPAL Uitslag Sassuolo - SPAL Statistieken Sassuolo - SPAL Serie A 2018/2019 Sassuolo - SPAL wedden Sassuolo - SPAL gokken Sassuolo - SPAL Unibet