Nabeschouwing Sassuolo - Torino (1-1) || Serie A

Zaterdag 22 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zaterdag 22 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Torino (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sassuolo en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door A. Belotti, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sassuolo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk E. Brignola die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Torino
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
20
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
94
97
Gevaarlijke aanvallen
59
36
Passes
399
283
Overtredingen
13
15
Buitenspel
5
10
Corners
12
2
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - Torino 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
55' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van S. Zaza Torino 0-1
60' Wissel Torino Wissel L. De Silvestri voor C. Ansaldi Torino
63' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel E. Brignola voor F. Di Francesco Sassuolo
76' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
77' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor M. Locatelli Sassuolo
80' Wissel Torino Wissel Iago Falqué voor S. Zaza Torino
87' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor S. Sensi Sassuolo
87' Wissel Torino Wissel S. Lukić voor D. Baselli Torino
90' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
92' Doelpunt Sassuolo Doelpunt E. Brignola met assist van Pol Lirola Sassuolo 1-1
98' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor E. Brignola Sassuolo
Opstellingen Sassuolo - Torino
De opstellingen van Sassuolo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Torino

Sassuolo en Torino treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Torino 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 8e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sassuolo - Torino Opstelling Sassuolo Opstelling Torino Live Sassuolo - Torino Live Sassuolo - Torino kijken Sassuolo - Torino kijken Live Sassuolo - Torino stream Sassuolo - Torino Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Torino Uitslag Sassuolo - Torino Statistieken Sassuolo - Torino Serie A 2018/2019 Sassuolo - Torino wedden Sassuolo - Torino gokken Sassuolo - Torino Unibet