Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-1) || Serie A

Zondag 20 januari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 20 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen SPAL en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Palacio, waarmee Bologna met 0-1 de leiding nam. SPAL kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Kurtič, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Bologna
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
116
87
Gevaarlijke aanvallen
35
58
Passes
378
332
Overtredingen
13
19
Buitenspel
1
4
Corners
7
7
Wissels
3
2
LIVE SPAL - Bologna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Palacio met assist van R. Orsolini Bologna 0-1
30' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
40' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valdifiori SPAL
63' Doelpunt SPAL Doelpunt J. Kurtič met assist van M. Lazzari SPAL 1-1
76' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Helander Bologna
78' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor R. Orsolini Bologna
78' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor A. Poli Bologna
80' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor M. Valdifiori SPAL
84' Wissel SPAL Wissel T. Cionek voor M. Lazzari SPAL
88' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor A. Petagna SPAL
93' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Pulgar Bologna
95' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
Opstellingen SPAL - Bologna
De opstellingen van SPAL en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Bologna

SPAL en Bologna treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 16e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SPAL - Bologna Opstelling SPAL Opstelling Bologna Live SPAL - Bologna Live SPAL - Bologna kijken SPAL - Bologna kijken Live SPAL - Bologna stream SPAL - Bologna Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Bologna Uitslag SPAL - Bologna Statistieken SPAL - Bologna Serie A 2018/2019 SPAL - Bologna wedden SPAL - Bologna gokken SPAL - Bologna Unibet