Nabeschouwing SPAL - Cagliari (2-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het zaterdag 10 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Cagliari (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen SPAL en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SPAL kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Petagna. SPAL vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Antenucci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Pavoletti.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Ioniţă de 2-2 maakte voor Cagliari. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE SPAL - Cagliari 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna met assist van M. Lazzari SPAL 1-0
8' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
17' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Castro Cagliari
34' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valdifiori SPAL
43' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
54' Wissel SPAL Wissel J. Kurtič voor M. Valdifiori SPAL
58' Wissel SPAL Wissel L. Šimić voor Felipe SPAL
66' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor F. Bradarić Cagliari
68' Wissel SPAL Wissel K. Bonifazi voor F. Vicari SPAL
71' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Antenucci met assist van M. Lazzari SPAL 2-0
73' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van D. Srna Cagliari 2-1
76' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Ioniţă met assist van S. Padoin Cagliari 2-2
88' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor João Pedro Cagliari
90' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
92' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor L. Castro Cagliari
95' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Ioniţă Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Cagliari
Opstellingen SPAL - Cagliari
De opstellingen van SPAL en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Cagliari

SPAL en Cagliari treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Cagliari in de Serie A vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 2 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Cagliari 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 15e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.