Nabeschouwing SPAL - Fiorentina (1-4) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 17 februari 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Fiorentina (1-4)

Het Serie A duel tussen SPAL en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Petagna, waarmee SPAL met 1-0 de leiding nam. Fiorentina kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Fernandes, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Fiorentina vervolgens op 1-2. Het was J. Veretout die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Fiorentina vergroot nadat G. Simeone de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist Gerson namens Fiorentina de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fiorentina.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Fiorentina
Goals
1
4
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
10
23
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
99
83
Gevaarlijke aanvallen
36
52
Passes
380
332
Overtredingen
14
14
Buitenspel
1
1
Corners
3
10
Wissels
3
3
LIVE SPAL - Fiorentina 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Fernandes Fiorentina
12' Wissel SPAL Wissel A. Murgia voor M. Lazzari SPAL
25' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
35' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
36' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna SPAL 1-0
39' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
41' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
44' Doelpunt Fiorentina Doelpunt E. Fernandes met assist van C. Biraghi Fiorentina 1-1
46' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor M. Valdifiori SPAL
46' Wissel Fiorentina Wissel V. Laurini voor F. Ceccherini Fiorentina
55' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
72' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor M. Benassi Fiorentina
78' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
79' Penalty Fiorentina Penalty J. Veretout Fiorentina 1-2
81' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Simeone met assist van J. Veretout Fiorentina 1-3
82' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor E. Fernandes Fiorentina
86' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor Felipe SPAL
88' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Gerson Fiorentina 1-4
Opstellingen SPAL - Fiorentina
De opstellingen van SPAL en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Fiorentina

SPAL en Fiorentina treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 15e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SPAL - Fiorentina Opstelling SPAL Opstelling Fiorentina Live SPAL - Fiorentina Live SPAL - Fiorentina kijken SPAL - Fiorentina kijken Live SPAL - Fiorentina stream SPAL - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Fiorentina Uitslag SPAL - Fiorentina Statistieken SPAL - Fiorentina Serie A 2018/2019 SPAL - Fiorentina wedden SPAL - Fiorentina gokken SPAL - Fiorentina Unibet