LIVE SPAL - Fiorentina (0-0) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 17 februari 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE SPAL - Fiorentina 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 12:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd SPAL - Fiorentina volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 uur, 31 minuten en 56 seconden.

Opstellingen SPAL - Fiorentina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SPAL - Fiorentina

SPAL en Fiorentina treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 14e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 10e plaats.

Tags
SPAL - Fiorentina Opstelling SPAL Opstelling Fiorentina Live SPAL - Fiorentina Live SPAL - Fiorentina kijken SPAL - Fiorentina kijken Live SPAL - Fiorentina stream SPAL - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Fiorentina Uitslag SPAL - Fiorentina Statistieken SPAL - Fiorentina Serie A 2018/2019 SPAL - Fiorentina wedden SPAL - Fiorentina gokken SPAL - Fiorentina Unibet