Nabeschouwing SPAL - Genoa (1-1) || Serie A

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Genoa (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen SPAL en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Felipe, waarmee SPAL met 1-0 de leiding nam. Genoa kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Lapadula, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Genoa
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
18
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
107
108
Gevaarlijke aanvallen
39
47
Passes
421
338
Overtredingen
14
15
Buitenspel
1
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE SPAL - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
36' Doelpunt SPAL Doelpunt Felipe met assist van F. Vicari SPAL 1-0
39' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
40' Wissel Genoa Wissel E. Rolón voor L. Mazzitelli Genoa
46' Wissel Genoa Wissel G. Lapadula voor K. Günter Genoa
53' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
56' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Lapadula met assist van C. Romero Genoa 1-1
60' Wissel SPAL Wissel V. Regini voor Felipe SPAL
62' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
66' Gele kaart Genoa Gele kaart voor E. Rolón Genoa
68' Wissel Genoa Wissel D. Biraschi voor G. Pandev Genoa
72' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor S. Floccari SPAL
81' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Lapadula Genoa
85' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor A. Petagna SPAL
Opstellingen SPAL - Genoa
De opstellingen van SPAL en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Genoa

SPAL en Genoa treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Genoa elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Genoa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 13e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SPAL - Genoa Opstelling SPAL Opstelling Genoa Live SPAL - Genoa Live SPAL - Genoa kijken SPAL - Genoa kijken Live SPAL - Genoa stream SPAL - Genoa Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Genoa Uitslag SPAL - Genoa Statistieken SPAL - Genoa Serie A 2018/2019 SPAL - Genoa wedden SPAL - Genoa gokken SPAL - Genoa Unibet