Nabeschouwing SPAL - Milan (2-3) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 26 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Milan (2-3)

Het Serie A duel tussen SPAL en Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 2-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door H. Calhanoglu, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Milan vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kessie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut wist SPAL de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Vicari.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Fares de 2-2 maakte voor SPAL. In de 64e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Milan speler F. Kessie.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Milan.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Milan
Goals
2
3
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
19
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
96
103
Gevaarlijke aanvallen
43
42
Passes
458
345
Overtredingen
17
13
Buitenspel
0
5
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE SPAL - Milan 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu met assist van F. Kessie Milan 0-1
21' Wissel Milan Wissel P. Reina voor G. Donnarumma Milan
23' Doelpunt Milan Doelpunt F. Kessie Milan 0-2
27' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Abate Milan
28' Doelpunt SPAL Doelpunt F. Vicari met assist van A. Murgia SPAL 1-2
36' Gele kaart SPAL Gele kaart voor K. Bonifazi SPAL
53' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Fares met assist van T. Cionek SPAL 2-2
63' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor I. Abate Milan
64' Penalty Milan Penalty F. Kessie Milan 2-3
65' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
73' Wissel SPAL Wissel M. Jankovic voor M. Valoti SPAL
77' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor T. Cionek SPAL
80' Wissel Milan Wissel A. Conti voor F. Borini Milan
81' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
91' Wissel SPAL Wissel L. Simic voor A. Murgia SPAL
Opstellingen SPAL - Milan
De opstellingen van SPAL en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Milan

SPAL en Milan treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 12e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
SPAL - Milan Opstelling SPAL Opstelling Milan Live SPAL - Milan Live SPAL - Milan kijken SPAL - Milan kijken Live SPAL - Milan stream SPAL - Milan Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Milan Uitslag SPAL - Milan Statistieken SPAL - Milan Serie A 2018/2019 SPAL - Milan wedden SPAL - Milan gokken SPAL - Milan Unibet