Nabeschouwing SPAL - Sassuolo (0-2) || Serie A 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 19:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het donderdag 27 september 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Sassuolo (0-2)

Het Serie A duel tussen SPAL en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Eugenio Abbattista geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door C. Adjapong, waarmee Sassuolo met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sassuolo opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het A. Matri die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sassuolo.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sassuolo.

LIVE SPAL - Sassuolo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Sassuolo Doelpunt C. Adjapong Sassuolo 0-1
66' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtič SPAL
68' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor J. Kurtič SPAL
73' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor C. Adjapong Sassuolo
74' Wissel SPAL Wissel Everton Luiz voor M. Valdifiori SPAL
79' Wissel Sassuolo Wissel E. Brignola voor J. Boga Sassuolo
82' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor F. Vicari SPAL
88' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor K. Babacar Sassuolo
90' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Matri Sassuolo 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Sassuolo
Opstellingen SPAL - Sassuolo
De opstellingen van SPAL en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Sassuolo

SPAL en Sassuolo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eugenio Abbattista en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 1 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Sassuolo 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 7e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 5e plaats.