Nabeschouwing SPAL - Udinese (0-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 18:00 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het woensdag 26 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Udinese (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen SPAL en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SPAL en Udinese gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor SPAL, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Udinese
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
2
1
Passes
496
382
Overtredingen
10
13
Buitenspel
1
0
Corners
7
2
LIVE SPAL - Udinese 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
50' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
67' Wissel SPAL Wissel F. Costa voor M. Lazzari SPAL
75' Wissel SPAL Wissel L. Dickmann voor M. Valoti SPAL
79' Wissel Udinese Wissel A. Barák voor S. Fofana Udinese
85' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor S. Floccari SPAL
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Udinese
Opstellingen SPAL - Udinese
De opstellingen van SPAL en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Udinese

SPAL en Udinese treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Udinese in de Serie A vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is SPAL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 1
Winst Udinese 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 16e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
SPAL - Udinese Opstelling SPAL Opstelling Udinese Live SPAL - Udinese Live SPAL - Udinese kijken SPAL - Udinese kijken Live SPAL - Udinese stream SPAL - Udinese Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Udinese Uitslag SPAL - Udinese Statistieken SPAL - Udinese Serie A 2018/2019 SPAL - Udinese wedden SPAL - Udinese gokken SPAL - Udinese Unibet