Nabeschouwing Torino - Atalanta (2-0) || Serie A

Zaterdag 23 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Torino het zaterdag 23 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Atalanta (2-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 2-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Izzo, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iago Falqué op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Torino.

Wedstrijdstatistieken Torino - Atalanta
Goals
2
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
114
143
Gevaarlijke aanvallen
32
57
Passes
318
543
Overtredingen
18
18
Buitenspel
4
1
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Torino - Atalanta 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Castagne Atalanta
18' Wissel Atalanta Wissel D. Kulusevski voor R. Gosens Atalanta
42' Doelpunt Torino Doelpunt A. Izzo Torino 1-0
46' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van S. Meïté Torino 2-0
66' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor S. Meïté Torino
71' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor D. Kulusevski Atalanta
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. NKoulou Torino
79' Wissel Atalanta Wissel A. Reca voor T. Castagne Atalanta
81' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor Iago Falqué Torino
93' Wissel Torino Wissel V. Millico voor D. Baselli Torino
94' Gele kaart Torino Gele kaart voor Álex Berenguer Torino
Opstellingen Torino - Atalanta
De opstellingen van Torino en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Torino - Atalanta

Torino en Atalanta treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Torino - Atalanta Opstelling Torino Opstelling Atalanta Live Torino - Atalanta Live Torino - Atalanta kijken Torino - Atalanta kijken Live Torino - Atalanta stream Torino - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Torino - Atalanta Uitslag Torino - Atalanta Statistieken Torino - Atalanta Serie A 2018/2019 Torino - Atalanta wedden Torino - Atalanta gokken Torino - Atalanta Unibet