Nabeschouwing Torino - Chievo (3-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zondag 3 maart 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Chievo (3-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door A. Belotti, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Torino opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het T. Rincón die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Torino. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Zaza van Torino die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Torino dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Chievo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Chievo Wissel F. Depaoli voor E. Schelotto Chievo
33' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
51' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor S. Lukić Torino
62' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor Iago Falqué Torino
64' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor R. Meggiorini Chievo
68' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Dioussé Chievo
73' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
74' Wissel Chievo Wissel M. Andreolli voor P. Jaroszyński Chievo
76' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van S. Zaza Torino 1-0
78' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bani Chievo
82' Wissel Torino Wissel T. Rincón voor S. Meïté Torino
86' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Stępiński Chievo
92' Doelpunt Torino Doelpunt T. Rincón Torino 2-0
93' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza Torino 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Chievo
Opstellingen Torino - Chievo
De opstellingen van Torino en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Chievo

Torino en Chievo treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Chievo in de Serie A vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 8
Winst Chievo 3
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 7e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.