Nabeschouwing Torino - Inter Milan (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zondag 27 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Inter Milan (1-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Izzo, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. In de 86e minuut moest M. Politano van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Fabio Maresca een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Inter verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Torino.

LIVE Torino - Inter Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
35' Doelpunt Torino Doelpunt A. Izzo met assist van C. Ansaldi Torino 1-0
40' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Belotti Torino
47' Gele kaart Inter Gele kaart voor Dalbert Henrique Inter
54' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor João Miranda Inter
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
71' Wissel Inter Wissel M. Politano voor João Mário Inter
76' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
77' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor S. Lukić Torino
81' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor C. Ansaldi Torino
83' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Vecino Inter
84' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
86' Rode kaart Inter Rode kaart voor M. Politano Inter
89' Wissel Torino Wissel Iago Falqué voor S. Zaza Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Inter Milan
Opstellingen Torino - Inter Milan
De opstellingen van Torino en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Inter Milan

Torino en Inter Milan treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 9 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Torino. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 3
Winst Inter Milan 9
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 12e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.