Nabeschouwing Torino - Lazio (3-1) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Torino het zondag 26 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Lazio (3-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 3-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door I. Falque, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lukic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Lazio de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Immobile.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Torino vergroot nadat L. De Silvestri de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Torino.

Wedstrijdstatistieken Torino - Lazio
Goals
3
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
115
113
Gevaarlijke aanvallen
49
42
Passes
575
398
Overtredingen
9
9
Buitenspel
1
0
Corners
5
5
Wissels
3
2
LIVE Torino - Lazio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Doelpunt Torino Doelpunt I. Falque met assist van O. Aina Torino 1-0
53' Doelpunt Torino Doelpunt S. Lukic met assist van S. Meite Torino 2-0
58' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor B. Jordao Lazio
66' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van M. Parolo Lazio 2-1
69' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor I. Falque Torino
79' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor Bremer Torino
80' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri Torino 3-1
82' Wissel Lazio Wissel L. Capanni voor S. Radu Lazio
83' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Capanni Lazio
84' Wissel Torino Wissel E. Moretti voor A. Izzo Torino
Opstellingen Torino - Lazio
De opstellingen van Torino en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Lazio

Torino en Lazio treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Lazio elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Lazio 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 7e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Torino - Lazio Opstelling Torino Opstelling Lazio Live Torino - Lazio Live Torino - Lazio kijken Torino - Lazio kijken Live Torino - Lazio stream Torino - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Torino - Lazio Uitslag Torino - Lazio Statistieken Torino - Lazio Serie A 2018/2019 Torino - Lazio wedden Torino - Lazio gokken Torino - Lazio Unibet