Nabeschouwing Torino - Sampdoria (2-1) || Serie A 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het woensdag 3 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sampdoria (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Belotti, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Belotti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Sampdoria de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gabbiadini. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sampdoria kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Maresca, waardoor Torino dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino 1-0
40' Wissel Sampdoria Wissel L. Tonelli voor O. Colley Sampdoria
46' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti Torino 2-0
57' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszyński Sampdoria
60' Wissel Sampdoria Wissel G. Defrel voor G. Ramírez Sampdoria
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. De Silvestri Torino
68' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor L. De Silvestri Torino
74' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor K. Linetty Sampdoria
76' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
82' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor E. Moretti Torino
83' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Gabbiadini met assist van G. Defrel Sampdoria 2-1
86' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
88' Wissel Torino Wissel S. Lukić voor Álex Berenguer Torino
90' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
91' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sampdoria
Opstellingen Torino - Sampdoria
De opstellingen van Torino en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Sampdoria

Torino en Sampdoria treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 6 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Torino. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 5
Winst Sampdoria 6
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 8e plaats.