Nabeschouwing Udinese - Atalanta (1-3) || Serie A

Zondag 9 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zondag 9 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Atalanta (1-3)

Het Serie A duel tussen Udinese en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 1-3 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Atalanta kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Zapata. Udinese kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Lasagna, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette D. Zapata zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Atalanta vergroot nadat D. Zapata de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Atalanta.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Atalanta
Goals
1
3
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
20
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
76
163
Gevaarlijke aanvallen
22
67
Passes
316
708
Overtredingen
16
6
Buitenspel
5
0
Corners
2
7
Wissels
2
2
LIVE Udinese - Atalanta 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van Rafael Tolói Atalanta 0-1
12' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van M. DAlessandro Udinese 1-1
46' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Larsen Udinese
58' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor E. Rigoni Atalanta
62' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van M. Barrow Atalanta 1-2
66' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor M. DAlessandro Udinese
73' Wissel Udinese Wissel Felipe Vizeu voor G. Pezzella Udinese
76' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
78' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
80' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van H. Hateboer Atalanta 1-3
Opstellingen Udinese - Atalanta
De opstellingen van Udinese en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Atalanta

Udinese en Atalanta treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Udinese - Atalanta Opstelling Udinese Opstelling Atalanta Live Udinese - Atalanta Live Udinese - Atalanta kijken Udinese - Atalanta kijken Live Udinese - Atalanta stream Udinese - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Atalanta Uitslag Udinese - Atalanta Statistieken Udinese - Atalanta Serie A 2018/2019 Udinese - Atalanta wedden Udinese - Atalanta gokken Udinese - Atalanta Unibet