Voorbeschouwing Udinese - Chievo (0-0) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Udinese - Chievo 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Udinese - Chievo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 uur, 0 minuten en 53 seconden.

Opstellingen Udinese - Chievo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Udinese - Chievo

Udinese en Chievo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Udinese - Chievo Opstelling Udinese Opstelling Chievo Live Udinese - Chievo Live Udinese - Chievo kijken Udinese - Chievo kijken Live Udinese - Chievo stream Udinese - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Chievo Uitslag Udinese - Chievo Statistieken Udinese - Chievo Serie A 2018/2019 Udinese - Chievo wedden Udinese - Chievo gokken Udinese - Chievo Unibet