Nabeschouwing Udinese - Chievo (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Udinese het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Chievo (1-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Udinese kreeg in de 86e minuut een strafschop toegekend, die door Ł. Teodorczyk werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 86 minuten was het Ł. Teodorczyk die Udinese op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Udinese de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Udinese - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Léris Chievo
21' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor M. DAlessandro Udinese
57' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor S. Okaka Udinese
58' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
70' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor M. Stępiński Chievo
71' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Nuytinck Udinese
73' Wissel Chievo Wissel E. Schelotto voor M. Léris Chievo
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
82' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor N. Opoku Udinese
85' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Đorđević Chievo
86' Penalty gemist Udinese Penalty gemist Ł. Teodorczyk Udinese
86' Doelpunt Udinese Doelpunt Ł. Teodorczyk Udinese 1-0
87' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
87' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Udinese
89' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor F. Depaoli Chievo
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Chievo
Opstellingen Udinese - Chievo
De opstellingen van Udinese en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Chievo

Udinese en Chievo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Chievo in de Serie A vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 9
Winst Chievo 6
Gelijkspel 10
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.