Nabeschouwing Udinese - Chievo (1-0) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Chievo (1-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Udinese kreeg in de 86e minuut een strafschop toegekend, die door Ł. Teodorczyk werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 86 minuten was het Ł. Teodorczyk die Udinese op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Udinese de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Chievo
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
5
4
Schoten totaal
13
22
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
127
130
Gevaarlijke aanvallen
53
60
Passes
345
448
Overtredingen
12
21
Buitenspel
1
0
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Udinese - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Léris Chievo
21' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor M. DAlessandro Udinese
57' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor S. Okaka Udinese
58' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
70' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor M. Stępiński Chievo
71' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Nuytinck Udinese
73' Wissel Chievo Wissel E. Schelotto voor M. Léris Chievo
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
82' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor N. Opoku Udinese
85' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Đorđević Chievo
86' Penalty gemist Udinese Penalty gemist Ł. Teodorczyk Udinese
86' Doelpunt Udinese Doelpunt Ł. Teodorczyk Udinese 1-0
87' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
87' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Udinese
89' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor F. Depaoli Chievo
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
Opstellingen Udinese - Chievo
De opstellingen van Udinese en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Chievo

Udinese en Chievo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Chievo Opstelling Udinese Opstelling Chievo Live Udinese - Chievo Live Udinese - Chievo kijken Udinese - Chievo kijken Live Udinese - Chievo stream Udinese - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Chievo Uitslag Udinese - Chievo Statistieken Udinese - Chievo Serie A 2018/2019 Udinese - Chievo wedden Udinese - Chievo gokken Udinese - Chievo Unibet