Nabeschouwing Udinese - Empoli (3-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Udinese het zondag 7 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Empoli (3-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 3-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door F. Caputo, waarmee Empoli met 0-1 de leiding nam. Udinese kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. de Paul, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette R. Krunić zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

R. de Paul zette Udinese even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Daniele Orsato toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Udinese dat in de 45e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Mandragora de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 63 minuten kon M. Zeegelaar van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Udinese het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Orsato en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - Empoli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
11' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van R. Krunić Empoli 0-1
15' Doelpunt Udinese Doelpunt R. de Paul met assist van S. Okaka Udinese 1-1
18' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pajač Empoli
24' Doelpunt Empoli Doelpunt R. Krunić met assist van Diego Farias Empoli 1-2
40' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Maietta Empoli
41' Penalty Udinese Penalty R. de Paul Udinese 2-2
44' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Silvestre Empoli
45' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Mandragora Udinese 3-2
46' Wissel Empoli Wissel L. Antonelli voor M. Pajač Empoli
58' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
63' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
65' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor S. Okaka Udinese
72' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor D. Maietta Empoli
81' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor H. Traorè Empoli
82' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor K. Lasagna Udinese
87' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
90' Wissel Udinese Wissel Sandro voor S. Fofana Udinese
92' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Caputo Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Empoli
Opstellingen Udinese - Empoli
De opstellingen van Udinese en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Empoli

Udinese en Empoli treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Empoli in de Serie A vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 5
Winst Empoli 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 17e plaats.