Nabeschouwing Udinese - Frosinone (1-1) || Serie A

Zaterdag 22 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zaterdag 22 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Frosinone (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Udinese en Frosinone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Mandragora, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Ciano in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Frosinone weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Frosinone
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
120
135
Gevaarlijke aanvallen
38
41
Passes
482
437
Overtredingen
13
17
Buitenspel
1
0
Corners
2
5
Wissels
2
3
LIVE Udinese - Frosinone 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
8' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Krajnc Frosinone
32' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Mandragora met assist van J. Larsen Udinese 1-0
57' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor D. Ciofani Frosinone
61' Penalty Frosinone Penalty C. Ciano Frosinone 1-1
64' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor S. Fofana Udinese
73' Gele kaart Udinese Gele kaart voor V. Behrami Udinese
75' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Chibsah Frosinone
76' Wissel Udinese Wissel D. Machís voor H. ter Avest Udinese
78' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Sportiello Frosinone
83' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. DAlessandro Udinese
88' Wissel Frosinone Wissel L. Crisetig voor R. Chibsah Frosinone
88' Wissel Frosinone Wissel J. Campbell voor C. Ciano Frosinone
Opstellingen Udinese - Frosinone
De opstellingen van Udinese en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Frosinone

Udinese en Frosinone treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Frosinone elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Frosinone 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Udinese - Frosinone Opstelling Udinese Opstelling Frosinone Live Udinese - Frosinone Live Udinese - Frosinone kijken Udinese - Frosinone kijken Live Udinese - Frosinone stream Udinese - Frosinone Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Frosinone Uitslag Udinese - Frosinone Statistieken Udinese - Frosinone Serie A 2018/2019 Udinese - Frosinone wedden Udinese - Frosinone gokken Udinese - Frosinone Unibet