Nabeschouwing Udinese - Parma (1-2) || Serie A

Zaterdag 19 januari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zaterdag 19 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Parma (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Parma is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 1-2 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. R. Inglese maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Parma vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Udinese kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Okaka, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Y. Gervinho zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Parma de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni, waardoor Parma dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Parma
Goals
1
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
26
8
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
136
87
Gevaarlijke aanvallen
68
34
Passes
510
329
Overtredingen
17
16
Buitenspel
1
0
Corners
8
2
Wissels
2
3
LIVE Udinese - Parma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Penalty Parma Penalty R. Inglese Parma 0-1
34' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Opoku Udinese
39' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Okaka Udinese
50' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka Udinese 1-1
55' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Deiola Parma
68' Doelpunt Parma Doelpunt Y. Gervinho Parma 1-2
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. DAlessandro Udinese
72' Wissel Parma Wissel J. Kucka voor A. Deiola Parma
74' Wissel Udinese Wissel D. Machís voor S. Okaka Udinese
88' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor Y. Gervinho Parma
88' Wissel Udinese Wissel A. Balić voor M. DAlessandro Udinese
92' Wissel Parma Wissel M. Scozzarella voor L. Štulac Parma
Opstellingen Udinese - Parma
De opstellingen van Udinese en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Parma

Udinese en Parma treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Udinese - Parma Opstelling Udinese Opstelling Parma Live Udinese - Parma Live Udinese - Parma kijken Udinese - Parma kijken Live Udinese - Parma stream Udinese - Parma Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Parma Uitslag Udinese - Parma Statistieken Udinese - Parma Serie A 2018/2019 Udinese - Parma wedden Udinese - Parma gokken Udinese - Parma Unibet