Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (0-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Atalanta het zondag 3 november 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in KKWing Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (0-2)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Pasalic zette Cagliari op een 0-1 voorsprong in de 32e minuut van de wedstrijd. In de 39e minuut moest J. Ilicic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Rosario Abisso een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atalanta verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cagliari via een goal van C. Oliva in de 59e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Cagliari.

LIVE Atalanta - Cagliari 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Rog Cagliari
25' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Lykogiannis Cagliari
32' Eigen doelpunt Cagliari Eigen doelpunt M. Pasalic Cagliari 0-1
39' Rode kaart Atalanta Rode kaart voor J. Ilicic Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor A. Gomez Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel H. Hateboer voor R. Gosens Atalanta
57' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Oliva Cagliari
59' Doelpunt Cagliari Doelpunt C. Oliva met assist van G. Simeone Cagliari 0-2
67' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Malinovsky Atalanta
70' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
71' Wissel Cagliari Wissel N. Nandez voor M. Rog Cagliari
78' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor L. Muriel Atalanta
84' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor G. Simeone Cagliari
88' Wissel Cagliari Wissel A. Ionita voor L. Castro Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Cagliari
Opstellingen Atalanta - Cagliari
De opstellingen van Atalanta en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Cagliari

Atalanta en Cagliari treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Cagliari in de Serie A vond plaats op 4 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 22 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Cagliari wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Atalanta 9
Winst Cagliari 9
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 4e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 7e plaats.