Nabeschouwing Atalanta - Hellas Verona (3-2) || Serie A

Zaterdag 7 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Atalanta het zaterdag 7 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Hellas Verona (3-2)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 3-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Di Carmine, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Atalanta kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Malinovsky, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette S. Di Carmine zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hellas Verona de leiding in de wedstrijd nam.

L. Muriel zette Atalanta even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paolo Valeri toegekende penalty wist te benutten. In de 85e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat P. Dawidowicz een tweede gele kaart kreeg. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Atalanta dat via B. Djimsiti nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 93e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Atalanta.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Hellas Verona
Goals
3
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
117
124
Gevaarlijke aanvallen
70
35
Passes
499
373
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
1
Corners
13
4
Wissels
3
3
LIVE Atalanta - Hellas Verona 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
23' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt S. Di Carmine met assist van D. Faraoni Hellas Verona 0-1
28' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor J. Ilicic Atalanta
32' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
41' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Bocchetti Hellas Verona
44' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Malinovsky met assist van H. Hateboer Atalanta 1-1
46' Wissel Hellas Verona Wissel A. Empereur voor S. Bocchetti Hellas Verona
55' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor R. Freuler Atalanta
57' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt S. Di Carmine met assist van D. Lazovic Hellas Verona 1-2
63' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Zaccagni Hellas Verona
64' Penalty Atalanta Penalty L. Muriel Atalanta 2-2
68' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
77' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor L. Muriel Atalanta
79' Wissel Hellas Verona Wissel V. Verre voor M. Pessina Hellas Verona
85' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel C. Adjapong voor S. Di Carmine Hellas Verona
93' Doelpunt Atalanta Doelpunt B. Djimsiti met assist van R. Toloi Atalanta 3-2
Opstellingen Atalanta - Hellas Verona
De opstellingen van Atalanta en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Hellas Verona

Atalanta en Hellas Verona treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Hellas Verona elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 0
Winst Hellas Verona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Atalanta - Hellas Verona Opstelling Atalanta Opstelling Hellas Verona Live Atalanta - Hellas Verona Live Atalanta - Hellas Verona kijken Atalanta - Hellas Verona kijken Live Atalanta - Hellas Verona stream Atalanta - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Hellas Verona Uitslag Atalanta - Hellas Verona Statistieken Atalanta - Hellas Verona Serie A 2019/2020 Atalanta - Hellas Verona wedden Atalanta - Hellas Verona gokken Atalanta - Hellas Verona Unibet