Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (0-2) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 1 augustus 2020 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Atalanta het zaterdag 1 augustus 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in KKWing Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (0-2)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 0-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. DAmbrosio. Inter vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Young op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Atalanta - Inter Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio met assist van A. Young Inter 0-1
5' Wissel Atalanta Wissel M. Sportiello voor P. Gollini Atalanta
20' Doelpunt Inter Doelpunt A. Young met assist van R. Gagliardini Inter 0-2
23' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
25' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor B. Djimsiti Atalanta
44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
56' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
61' Wissel Atalanta Wissel H. Hateboer voor T. Castagne Atalanta
61' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor M. Pasalic Atalanta
61' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor R. Freuler Atalanta
71' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
77' Wissel Inter Wissel M. Skriniar voor A. Bastoni Inter
77' Wissel Inter Wissel C. Biraghi voor D. DAmbrosio Inter
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Handanovic Inter
90' Wissel Inter Wissel C. Eriksen voor N. Barella Inter
90' Wissel Inter Wissel V. Moses voor A. Young Inter
91' Wissel Atalanta Wissel J. Da Riva voor A. Gomez Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Inter Milan
Opstellingen Atalanta - Inter Milan
De opstellingen van Atalanta en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Inter Milan

Atalanta en Inter Milan treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 10 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Atalanta. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta 6
Winst Inter Milan 10
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 3e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.