Nabeschouwing Atalanta - Lecce (3-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Atalanta het zondag 6 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in KKWing Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Lecce (3-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 3-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gomez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee R. Gosens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed F. Lucioni iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lecce werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Lecce echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Lecce 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van R. Gosens Atalanta 1-0
40' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gomez met assist van D. Zapata Atalanta 2-0
55' Wissel Lecce Wissel D. Farias voor J. Petriccione Lecce
56' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Gosens met assist van J. Ilicic Atalanta 3-0
58' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor D. Zapata Atalanta
60' Wissel Lecce Wissel K. Babacar voor A. La Mantia Lecce
62' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Lucioni Lecce
63' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor S. Kjaer Atalanta
69' Wissel Atalanta Wissel R. Toloi voor S. Kjaer Atalanta
73' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. De Roon Atalanta
74' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor J. Ilicic Atalanta
84' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Z. Majer Lecce
86' Doelpunt Lecce Doelpunt F. Lucioni met assist van F. Falco Lecce 3-1
90' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Rispoli Lecce
90' Wissel Lecce Wissel B. Vera voor G. Imbula Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Lecce
Opstellingen Atalanta - Lecce
De opstellingen van Atalanta en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Lecce

Atalanta en Lecce treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Lecce in de Serie A vond plaats op 12 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atalanta 1
Winst Lecce 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 3e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 17e plaats.