Nabeschouwing Bologna - Fiorentina (1-1) || Serie A 2019/2020

Maandag 6 januari 2020 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Bologna het maandag 6 januari 2020 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Fiorentina (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Bologna en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Benassi, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Bologna het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk R. Orsolini die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bologna - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi Fiorentina 0-1
38' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenkovic Fiorentina
40' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
46' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor P. Lirola Fiorentina
54' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
58' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor A. Poli Bologna
67' Wissel Fiorentina Wissel K. Boateng voor D. Vlahovic Fiorentina
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Pulgar Fiorentina
76' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor S. Denswil Bologna
77' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Bani Bologna
82' Wissel Fiorentina Wissel L. Venuti voor H. Dalbert Fiorentina
83' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor G. Medel Bologna
90' Wissel Fiorentina Wissel F. Ceccherini voor G. Castrovilli Fiorentina
94' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini Bologna 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Fiorentina
Opstellingen Bologna - Fiorentina
De opstellingen van Bologna en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Fiorentina

Bologna en Fiorentina treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 11 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bologna. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 3
Winst Fiorentina 11
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 11e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 15e plaats.