Nabeschouwing Bologna - Milan (2-3) || Serie A

Zondag 8 december 2019 - 20:45 uur

In de Serie A neemt Bologna het zondag 8 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Milan (2-3)

Het Serie A duel tussen Bologna en Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 2-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. K. Piatek maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milan vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Milan vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Hernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van T. Hernandez zorgde ervoor dat Bologna in de 40e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat G. Bonaventura de 1-3 wist te scoren. In de 84e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Bologna speler N. Sansone.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Milan.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Milan
Goals
2
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
124
122
Gevaarlijke aanvallen
60
48
Passes
415
435
Overtredingen
17
19
Buitenspel
4
1
Corners
5
1
Wissels
3
4
LIVE Bologna - Milan 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Bani Bologna
15' Penalty Milan Penalty K. Piatek Milan 0-1
21' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
32' Doelpunt Milan Doelpunt T. Hernandez met assist van Suso Milan 0-2
40' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt T. Hernandez Bologna 1-2
46' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor J. Schouten Bologna
46' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura Milan 1-3
64' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor B. Dzemaili Bologna
70' Wissel Milan Wissel L. Biglia voor I. Bennacer Milan
74' Gele kaart Bologna Gele kaart voor T. Tomiyasu Bologna
77' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Palacio Bologna
78' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor A. Skov Olsen Bologna
78' Wissel Milan Wissel L. Paqueta voor G. Bonaventura Milan
81' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Santander Bologna
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
84' Penalty Bologna Penalty N. Sansone Bologna 2-3
85' Wissel Milan Wissel S. Castillejo voor H. Calhanoglu Milan
Opstellingen Bologna - Milan
De opstellingen van Bologna en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Milan

Bologna en Milan treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 12e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Bologna - Milan Opstelling Bologna Opstelling Milan Live Bologna - Milan Live Bologna - Milan kijken Bologna - Milan kijken Live Bologna - Milan stream Bologna - Milan Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Milan Uitslag Bologna - Milan Statistieken Bologna - Milan Serie A 2019/2020 Bologna - Milan wedden Bologna - Milan gokken Bologna - Milan Unibet