Nabeschouwing Bologna - SPAL (1-0) || Serie A 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Bologna het vrijdag 30 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - SPAL (1-0)

Het Serie A duel tussen Bologna en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door R. Soriano, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Bologna de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bologna - SPAL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Danilo Bologna
50' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
60' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
61' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Igor SPAL
63' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Destro Bologna
63' Wissel SPAL Wissel M. Valdifiori voor M. Valoti SPAL
71' Wissel Bologna Wissel B. Dzemaili voor A. Poli Bologna
81' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor F. Di Francesco SPAL
81' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor G. Medel Bologna
83' Wissel SPAL Wissel N. Tomovic voor Igor SPAL
90' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Santander Bologna
93' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Soriano met assist van R. Orsolini Bologna 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - SPAL
Opstellingen Bologna - SPAL
De opstellingen van Bologna en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - SPAL

Bologna en SPAL treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en SPAL in de Serie A vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is SPAL favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bologna. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 1
Winst SPAL 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 11e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 14e plaats.