Nabeschouwing Brescia - Bologna (3-4) || Serie A

Zondag 15 september 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Brescia het zondag 15 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Bologna (3-4)

Het Serie A duel tussen Brescia en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 3-4 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Donnarumma, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. Brescia vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Donnarumma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Bologna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Bani.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Brescia vergroot nadat A. Cistana de 3-1 wist te scoren. In de 48e minuut moest Brescia verder met een man minder, nadat D. Dessena een tweede gele kaart kreeg. Bologna verkleinde in de 56e minuut de achterstand doordat R. Palacio de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. In de 60e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was S. Denswil die de score op 3-3 zette en daarmee Bologna weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door R. Orsolini van Bologna die daarmee in de 80e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Bologna.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Bologna
Goals
3
4
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
6
Schoten totaal
9
22
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
87
120
Gevaarlijke aanvallen
39
58
Passes
257
527
Overtredingen
15
17
Buitenspel
1
1
Corners
2
10
Wissels
3
3
LIVE Brescia - Bologna 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Donnarumma met assist van Romulo Brescia 1-0
12' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Bani Bologna
19' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Donnarumma met assist van A. Mateju Brescia 2-0
21' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Dessena Brescia
36' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Bani met assist van N. Sansone Bologna 2-1
42' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Cistana met assist van S. Tonali Brescia 3-1
47' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Denswil Bologna
46' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor B. Dzemaili Bologna
48' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor D. Dessena Brescia
53' Wissel Bologna Wissel A. Poli voor M. Bani Bologna
56' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Palacio met assist van R. Orsolini Bologna 3-2
60' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Denswil Bologna 3-3
63' Wissel Brescia Wissel J. Zmrhal voor A. Donnarumma Brescia
67' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Santander Bologna
69' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
79' Wissel Brescia Wissel N. Spalek voor S. Tonali Brescia
80' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van R. Palacio Bologna 3-4
83' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
83' Wissel Brescia Wissel A. Matri voor Romulo Brescia
89' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Palacio Bologna
93' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Skov Olsen Bologna
Opstellingen Brescia - Bologna
De opstellingen van Brescia en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brescia - Bologna

Brescia en Bologna treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brescia en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Brescia 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brescia op een 12e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brescia - Bologna Opstelling Brescia Opstelling Bologna Live Brescia - Bologna Live Brescia - Bologna kijken Brescia - Bologna kijken Live Brescia - Bologna stream Brescia - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Brescia - Bologna Uitslag Brescia - Bologna Statistieken Brescia - Bologna Serie A 2019/2020 Brescia - Bologna wedden Brescia - Bologna gokken Brescia - Bologna Unibet