Nabeschouwing Brescia - Genoa (2-2) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 17:15 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Brescia het zaterdag 27 juni 2020 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Genoa (2-2)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Brescia en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Donnarumma, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. Brescia vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Semprini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Genoa vervolgens op 2-1. Het was I. Falque die vanaf 11 meter wist te scoren in de 38e minuut.

A. Pinamonti zette Genoa even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Massimiliano Irrati toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Brescia - Genoa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Donnarumma met assist van S. Sabelli Brescia 1-0
13' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Semprini met assist van B. Bjarnason Brescia 2-0
38' Penalty Genoa Penalty I. Falque Genoa 2-1
45' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Mateju Brescia
53' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor I. Falque Genoa
53' Wissel Genoa Wissel L. Schone voor A. Soumaoro Genoa
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Zapata Genoa
59' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor M. Destro Genoa
59' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor A. Barreca Genoa
66' Wissel Genoa Wissel L. Lerager voor V. Behrami Genoa
67' Wissel Brescia Wissel B. Martella voor A. Semprini Brescia
67' Wissel Brescia Wissel S. Skrabb voor E. Torregrossa Brescia
69' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Dessena Brescia
69' Penalty Genoa Penalty A. Pinamonti Genoa 2-2
71' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
73' Wissel Brescia Wissel F. Aye voor J. Zmrhal Brescia
75' Gele kaart Brescia Gele kaart voor B. Bjarnason Brescia
83' Wissel Brescia Wissel Romulo voor B. Bjarnason Brescia
83' Wissel Brescia Wissel A. Ghezzi voor S. Tonali Brescia
86' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Sabelli Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Genoa
Opstellingen Brescia - Genoa
De opstellingen van Brescia en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Brescia - Genoa

Brescia en Genoa treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Genoa in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brescia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brescia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brescia 0
Winst Genoa 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brescia op een 20e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 17e plaats.