Nabeschouwing Brescia - Lazio (1-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Brescia het zondag 5 januari 2020 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Brescia en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Balotelli, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. In de 40e minuut moest A. Cistana van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gianluca Manganiello een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Brescia verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Lazio vervolgens op 1-1. Het was C. Immobile die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. Immobile namens Lazio in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Lazio dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brescia - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Brescia Doelpunt M. Balotelli met assist van S. Sabelli Brescia 1-0
35' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Cistana Brescia
40' Rode kaart Brescia Rode kaart voor A. Cistana Brescia
42' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-1
42' Wissel Brescia Wissel M. Mangraviti voor E. Torregrossa Brescia
43' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Tonali Brescia
46' Wissel Brescia Wissel M. Viviani voor N. Spalek Brescia
47' Gele kaart Brescia Gele kaart voor M. Balotelli Brescia
56' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
57' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
57' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Bisoli Brescia
59' Wissel Lazio Wissel Jony voor S. Radu Lazio
60' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Parolo Lazio
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Jony Lazio
72' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
77' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor S. Lulic Lazio
81' Wissel Brescia Wissel A. Semprini voor S. Tonali Brescia
86' Gele kaart Brescia Gele kaart voor J. Chancellor Brescia
91' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van F. Caicedo Lazio 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Lazio
Opstellingen Brescia - Lazio
De opstellingen van Brescia en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brescia - Lazio

Brescia en Lazio treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Lazio in de Serie A vond plaats op 13 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brescia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brescia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brescia 0
Winst Lazio 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brescia op een 18e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 3e plaats.