Nabeschouwing Brescia - Sampdoria (1-1) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 1 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Brescia het zaterdag 1 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Brescia en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg F. Quagliarella van Sampdoria via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 41 minuten was het P. M. Leris M. die Sampdoria op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Brescia vervolgens op 1-1. Het was E. Torregrossa die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

In de 92e minuut moest Sampdoria verder met een man minder, nadat K. Askildsen een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brescia - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Sampdoria Wissel O. Colley voor L. Tonelli Sampdoria
26' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Gastaldello Brescia
27' Penalty gemist Sampdoria Penalty gemist F. Quagliarella Sampdoria
36' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Vieira Sampdoria
41' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. M. Leris M. met assist van T. Augello Sampdoria 0-1
48' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor W. Falcone Sampdoria
49' Penalty Brescia Penalty E. Torregrossa Brescia 1-1
58' Wissel Brescia Wissel E. Ndoj voor N. Spalek Brescia
58' Wissel Brescia Wissel A. Semprini voor D. Gastaldello Brescia
68' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor G. Maroni Sampdoria
68' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor P. M. Leris M. Sampdoria
68' Wissel Brescia Wissel A. Donnarumma voor F. Aye Brescia
72' Wissel Sampdoria Wissel K. Askildsen voor A. Bertolacci Sampdoria
72' Wissel Sampdoria Wissel M. Thorsby voor R. Vieira Sampdoria
78' Wissel Brescia Wissel M. Viviani voor A. Donnarumma Brescia
81' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Askildsen Sampdoria
92' Tweede gele kaart Sampdoria Tweede gele kaart voor K. Askildsen Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Sampdoria
Opstellingen Brescia - Sampdoria
De opstellingen van Brescia en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Brescia - Sampdoria

Brescia en Sampdoria treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 12 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brescia als Sampdoria wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Brescia 1
Winst Sampdoria 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brescia op een 19e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 15e plaats.