Nabeschouwing Cagliari - Brescia (0-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Cagliari het zondag 25 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Brescia (0-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Eugenio Abbattista geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. A. Donnarumma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brescia vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Brescia uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Cagliari - Brescia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor L. Pavoletti Cagliari
48' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Lykogiannis Cagliari
53' Penalty Brescia Penalty A. Donnarumma Brescia 0-1
61' Gele kaart Brescia Gele kaart voor F. Aye Brescia
62' Wissel Cagliari Wissel L. Castro voor V. Birsa Cagliari
71' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Pinna Cagliari
71' Wissel Brescia Wissel J. Zmrhal voor A. Donnarumma Brescia
74' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Dessena Brescia
79' Wissel Brescia Wissel D. Gastaldello voor N. Spalek Brescia
81' Wissel Cagliari Wissel D. Ragatzu voor A. Ionita Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Brescia
Opstellingen Cagliari - Brescia
De opstellingen van Cagliari en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Eugenio Corini
Voorbeschouwing Cagliari - Brescia

Cagliari en Brescia treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eugenio Abbattista en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Brescia in de Serie A vond plaats op 10 april 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.