Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Fiorentina het zondag 12 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Fiorentina en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Faraoni, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Fiorentina het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk P. Cutrone die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fiorentina - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Faraoni met assist van S. Amrabat Hellas Verona 0-1
28' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Pulgar Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel P. Cutrone voor F. Ribéry Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor R. Sottil Fiorentina
51' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Igor Fiorentina
58' Wissel Hellas Verona Wissel V. Verre voor D. Lazović Hellas Verona
58' Wissel Hellas Verona Wissel M. Zaccagni voor M. Pessina Hellas Verona
63' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
69' Wissel Hellas Verona Wissel C. Adjapong voor F. Dimarco Hellas Verona
69' Wissel Hellas Verona Wissel M. Stępiński voor S. Di Carmine Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel Alan Empereur voor M. Kumbulla Hellas Verona
81' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor Pol Lirola Fiorentina
88' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Stępiński Hellas Verona
96' Doelpunt Fiorentina Doelpunt P. Cutrone met assist van F. Chiesa Fiorentina 1-1
98' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Hellas Verona
Opstellingen Fiorentina - Hellas Verona
De opstellingen van Fiorentina en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Hellas Verona

Fiorentina en Hellas Verona treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 24 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 5
Winst Hellas Verona 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 13e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.