Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-0) || Serie A

Zaterdag 14 september 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zaterdag 14 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in SeatGeek Stadium in Bridgeview.

Via de Fiorentina - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Fiorentina en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fiorentina en Juventus gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Fiorentina, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Juventus
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
101
100
Gevaarlijke aanvallen
50
31
Passes
402
470
Overtredingen
15
19
Buitenspel
3
2
Corners
10
0
Wissels
3
3
LIVE Fiorentina - Juventus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor D. Costa Juventus
10' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
14' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
37' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
44' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor M. Pjanic Juventus
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. de Ligt Juventus
62' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor Danilo Juventus
69' Wissel Fiorentina Wissel K. Boateng voor F. Ribery Fiorentina
77' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Castrovilli Fiorentina
82' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
83' Wissel Fiorentina Wissel F. Ceccherini voor G. Pezzella Fiorentina
89' Wissel Fiorentina Wissel S. Zurkowski voor G. Castrovilli Fiorentina
Opstellingen Fiorentina - Juventus
De opstellingen van Fiorentina en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Juventus

Fiorentina en Juventus treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Juventus elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Juventus 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 16e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fiorentina - Juventus Opstelling Fiorentina Opstelling Juventus Live Fiorentina - Juventus Live Fiorentina - Juventus kijken Fiorentina - Juventus kijken Live Fiorentina - Juventus stream Fiorentina - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Juventus Uitslag Fiorentina - Juventus Statistieken Fiorentina - Juventus Serie A 2019/2020 Fiorentina - Juventus wedden Fiorentina - Juventus gokken Fiorentina - Juventus Unibet