Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (1-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Fiorentina het zondag 27 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Fiorentina kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Chiesa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette C. Immobile zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut moest Fiorentina verder met een man minder, nadat L. Ranieri een tweede gele kaart kreeg. Lazio kreeg een penalty toegewezen in de 96e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond F. Caicedo die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Lazio dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fiorentina - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van C. Immobile Lazio 0-1
28' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van F. Ribery Fiorentina 1-1
39' Wissel Fiorentina Wissel L. Ranieri voor M. Caceres Fiorentina
41' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Ranieri Fiorentina
43' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
46' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulic Lazio
54' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor S. Milinkovic-Savic Lazio
61' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor P. Lirola Fiorentina
61' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Lulic Lazio
68' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Castrovilli Fiorentina
73' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Pulgar Fiorentina
75' Wissel Fiorentina Wissel K. Boateng voor F. Ribery Fiorentina
79' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
89' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van J. Lukaku Lazio 1-2
91' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
94' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor L. Ranieri Fiorentina
96' Penalty gemist Lazio Penalty gemist F. Caicedo Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Lazio
Opstellingen Fiorentina - Lazio
De opstellingen van Fiorentina en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Lazio

Fiorentina en Lazio treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Lazio in de Serie A vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 14 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Fiorentina. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 9
Winst Lazio 14
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 9e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.