Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (1-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 15:00 uur



In de Serie A 2019/2020 neemt Fiorentina het zondag 12 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (1-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door G. Pezzella, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Fiorentina de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - SPAL
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
113
131
Gevaarlijke aanvallen
46
37
Passes
360
522
Overtredingen
18
10
Buitenspel
2
1
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Fiorentina - SPAL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahovic voor K. Boateng Fiorentina
64' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor F. Di Francesco SPAL
75' Wissel Fiorentina Wissel P. Cutrone voor F. Chiesa Fiorentina
79' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Murgia SPAL
82' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pezzella met assist van E. Pulgar Fiorentina 1-0
86' Wissel SPAL Wissel M. Jankovic voor Igor SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - SPAL
Opstellingen Fiorentina - SPAL
De opstellingen van Fiorentina en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - SPAL

Fiorentina en SPAL treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en SPAL in de Serie A vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 2
Winst SPAL 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 15e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fiorentina - SPAL Opstelling Fiorentina Opstelling SPAL Live Fiorentina - SPAL Live Fiorentina - SPAL kijken Fiorentina - SPAL kijken Live Fiorentina - SPAL stream Fiorentina - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - SPAL Uitslag Fiorentina - SPAL Statistieken Fiorentina - SPAL Serie A 2019/2020 Fiorentina - SPAL wedden Fiorentina - SPAL gokken Fiorentina - SPAL Unibet