Nabeschouwing Genoa - Atalanta (1-2) || Serie A

Zondag 15 september 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Genoa het zondag 15 september 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Atalanta (1-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. L. Muriel maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atalanta vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van D. Criscito in de 91e minuut zorgde er even later voor dat Genoa weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut zette D. Zapata zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Atalanta dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Atalanta
Goals
1
2
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
16
18
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
91
91
Gevaarlijke aanvallen
50
61
Passes
363
343
Overtredingen
13
14
Buitenspel
2
1
Corners
8
7
Wissels
3
2
LIVE Genoa - Atalanta 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
46' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Ilicic Atalanta
48' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
56' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor M. Pasalic Atalanta
60' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor J. Ilicic Atalanta
63' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Zapata Genoa
64' Penalty Atalanta Penalty L. Muriel Atalanta 0-1
70' Wissel Genoa Wissel R. Saponara voor I. Radovanovic Genoa
82' Wissel Genoa Wissel P. Ankersen voor P. Ghiglione Genoa
82' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Barreca Genoa
91' Penalty Genoa Penalty D. Criscito Genoa 1-1
92' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Pandev Genoa
95' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van M. De Roon Atalanta 1-2
Opstellingen Genoa - Atalanta
De opstellingen van Genoa en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Atalanta

Genoa en Atalanta treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 6e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genoa - Atalanta Opstelling Genoa Opstelling Atalanta Live Genoa - Atalanta Live Genoa - Atalanta kijken Genoa - Atalanta kijken Live Genoa - Atalanta stream Genoa - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Atalanta Uitslag Genoa - Atalanta Statistieken Genoa - Atalanta Serie A 2019/2020 Genoa - Atalanta wedden Genoa - Atalanta gokken Genoa - Atalanta Unibet