Nabeschouwing Genoa - Sassuolo (2-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 18:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Genoa het zondag 5 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. D. Criscito maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genoa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sassuolo kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Obiang, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette G. Pandev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Genoa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Genoa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Genoa - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
20' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
23' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
29' Penalty Genoa Penalty D. Criscito Genoa 1-0
33' Doelpunt Sassuolo Doelpunt P. Obiang met assist van M. Locatelli Sassuolo 1-1
35' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor R. Sassuolo
36' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sturaro Genoa
51' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Sanabria Genoa
53' Wissel Sassuolo Wissel F. Djuricic voor A. Duncan Sassuolo
69' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor A. Sanabria Genoa
72' Wissel Genoa Wissel V. Behrami voor F. Jagiello Genoa
76' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Romagna Sassuolo
77' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor J. Boga Sassuolo
79' Wissel Genoa Wissel F. Cassata voor S. Sturaro Genoa
85' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor J. Toljan Sassuolo
86' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Pandev Genoa 2-1
91' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor P. Obiang Sassuolo
93' Wissel Sassuolo Wissel G. Raspadori voor H. Traore Sassuolo
95' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sassuolo
Opstellingen Genoa - Sassuolo
De opstellingen van Genoa en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Sassuolo

Genoa en Sassuolo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 3 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Genoa. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 4
Winst Sassuolo 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 20e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 12e plaats.