Nabeschouwing Hellas Verona - Brescia (2-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 3 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Brescia (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door E. Salcedo Mora, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pessina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Brescia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Balotelli. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Brescia kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 97e minuut werd A. Matri van Brescia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Brescia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Brescia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Brescia Gele kaart voor B. Martella Brescia
9' Gele kaart Brescia Gele kaart voor M. Mangraviti Brescia
16' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor M. Kumbulla Hellas Verona
20' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Empereur Hellas Verona
36' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Mateju Brescia
46' Wissel Brescia Wissel E. Ndoj voor M. Mangraviti Brescia
50' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt E. Salcedo Mora met assist van M. Veloso Hellas Verona 1-0
54' Wissel Hellas Verona Wissel M. Pessina voor M. Veloso Hellas Verona
55' Gele kaart Brescia Gele kaart voor M. Balotelli Brescia
71' Wissel Brescia Wissel A. Matri voor A. Donnarumma Brescia
73' Wissel Hellas Verona Wissel M. Stepinski voor E. Salcedo Mora Hellas Verona
81' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Pessina met assist van M. Zaccagni Hellas Verona 2-0
85' Doelpunt Brescia Doelpunt M. Balotelli met assist van Romulo Brescia 2-1
86' Wissel Brescia Wissel F. Curcio voor B. Martella Brescia
94' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Tonali Brescia
97' Rode kaart Brescia Rode kaart voor A. Matri Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Brescia
Opstellingen Hellas Verona - Brescia
De opstellingen van Hellas Verona en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Brescia

Hellas Verona en Brescia treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Brescia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Hellas Verona 0
Winst Brescia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 11e positie staat, terwijl we Brescia terugvinden op de 18e plaats.