Nabeschouwing Hellas Verona - Genoa (2-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 18:15 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 12 januari 2020 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Sanabria, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van V. Verre in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Hellas Verona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette M. Zaccagni zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hellas Verona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Rrahmani Hellas Verona
25' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
28' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Schone Genoa
41' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Sanabria met assist van A. Barreca Genoa 0-1
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
52' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Pandev Genoa
53' Wissel Genoa Wissel V. Behrami voor L. Schone Genoa
55' Penalty Hellas Verona Penalty V. Verre Hellas Verona 1-1
56' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor V. Verre Hellas Verona
59' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor G. Pandev Genoa
65' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Zaccagni Hellas Verona 2-1
73' Gele kaart Genoa Gele kaart voor V. Behrami Genoa
75' Wissel Genoa Wissel K. Agudelo voor A. Sanabria Genoa
77' Gele kaart Genoa Gele kaart voor F. Cassata Genoa
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Favilli Genoa
88' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor M. Zaccagni Hellas Verona
90' Wissel Hellas Verona Wissel Badu voor S. Amrabat Hellas Verona
94' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor V. Verre Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Genoa
Opstellingen Hellas Verona - Genoa
De opstellingen van Hellas Verona en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Genoa

Hellas Verona en Genoa treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Genoa in de Serie A vond plaats op 23 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hellas Verona. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 1
Winst Genoa 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 12e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 19e plaats.