Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (1-5) || Serie A 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 26 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (1-5)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 1-5 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. S. Amrabat maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hellas Verona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van C. Immobile in de 50e minuut zorgde er even later voor dat Lazio weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 56e minuut zette S. Milinkovic-Savic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Lazio vergroot nadat J. Correa de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat C. Immobile namens Lazio de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 94e minuut werd de stand op 1-5 gezet na een benutte penalty van Lazio speler C. Immobile.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Volpi bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Lazio.

LIVE Hellas Verona - Lazio 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Penalty Hellas Verona Penalty S. Amrabat Hellas Verona 1-0
47' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Rrahmani Hellas Verona
50' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-1
56' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinkovic-Savic Lazio 1-2
62' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van S. Milinkovic-Savic Lazio 1-3
64' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor D. Anderson Lazio
65' Wissel Lazio Wissel D. Vavro voor Patric Lazio
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marusic Lazio
68' Wissel Hellas Verona Wissel S. Di Carmine voor F. Borini Hellas Verona
68' Wissel Hellas Verona Wissel E. Salcedo Mora voor M. Zaccagni Hellas Verona
68' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
80' Wissel Hellas Verona Wissel F. Dimarco voor D. Faraoni Hellas Verona
83' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van J. Lukaku Lazio 1-4
86' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
87' Wissel Hellas Verona Wissel M. Stepinski voor V. Eysseric Hellas Verona
87' Wissel Hellas Verona Wissel L. Felippe Martello voor M. Veloso Hellas Verona
88' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor S. Milinkovic-Savic Lazio
88' Wissel Lazio Wissel N. Armini voor A. Marusic Lazio
93' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor B. Radunovic Hellas Verona
94' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Lazio
Opstellingen Hellas Verona - Lazio
De opstellingen van Hellas Verona en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Lazio

Hellas Verona en Lazio treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Lazio in de Serie A vond plaats op 5 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 1
Winst Lazio 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 10e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 4e plaats.