Nabeschouwing Hellas Verona - Milan (0-1) || Serie A

Zondag 15 september 2019 - 20:45 uur

In de Serie A neemt Hellas Verona het zondag 15 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Marc Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Milan is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Stepinski in de 21e minuut, waardoor Hellas Verona met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 68e minuut voor dat Milan via K. Piatek op 0-1 kwam te staan. In de 95e minuut moest Milan verder met een man minder nadat D. Calabria een rode kaart had gekregen. Het lukte Hellas Verona in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Milan de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Hellas Verona - Milan
Balbezit
29%
71%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
6
16
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
90
116
Gevaarlijke aanvallen
24
71
Passes
261
627
Overtredingen
13
19
Buitenspel
5
0
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE Hellas Verona - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor M. Stepinski Hellas Verona
24' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Piatek Milan
35' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Paqueta Milan
40' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
46' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor L. Paqueta Milan
65' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
66' Wissel Hellas Verona Wissel M. Pessina voor V. Verre Hellas Verona
68' Penalty Milan Penalty K. Piatek Milan 0-1
74' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
79' Wissel Hellas Verona Wissel S. Di Carmine voor M. Zaccagni Hellas Verona
79' Wissel Hellas Verona Wissel G. Tutino voor A. Rrahmani Hellas Verona
85' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Silvestri Hellas Verona
86' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Rebic Milan
95' Rode kaart Milan Rode kaart voor D. Calabria Milan
Opstellingen Hellas Verona - Milan
De opstellingen van Hellas Verona en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Ivan Juric
Voorbeschouwing Hellas Verona - Milan

Hellas Verona en Milan treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Hellas Verona 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 8e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hellas Verona - Milan Opstelling Hellas Verona Opstelling Milan Live Hellas Verona - Milan Live Hellas Verona - Milan kijken Hellas Verona - Milan kijken Live Hellas Verona - Milan stream Hellas Verona - Milan Fox Sports Nabeschouwing Hellas Verona - Milan Uitslag Hellas Verona - Milan Statistieken Hellas Verona - Milan Serie A 2019/2020 Hellas Verona - Milan wedden Hellas Verona - Milan gokken Hellas Verona - Milan Unibet