Nabeschouwing Hellas Verona - Roma (1-3) || Serie A 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 1 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Roma (1-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Roma is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Kluivert, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Faraoni, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Roma vervolgens op 1-2. Het was D. Perotti die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Roma vergroot nadat H. Mkhitaryan de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Roma.

LIVE Hellas Verona - Roma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Roma Doelpunt J. Kluivert met assist van L. Pellegrini Roma 0-1
21' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Faraoni met assist van M. Zaccagni Hellas Verona 1-1
28' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
35' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor J. Kluivert Roma
44' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
45' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma 1-2
61' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
64' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Bocchetti Hellas Verona
65' Wissel Hellas Verona Wissel E. Salcedo Mora voor V. Verre Hellas Verona
67' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor C. Under Roma
70' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Diawara Roma
70' Wissel Hellas Verona Wissel M. Veloso voor M. Pessina Hellas Verona
80' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor M. Zaccagni Hellas Verona
86' Wissel Roma Wissel F. Fazio voor E. Dzeko Roma
90' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
92' Doelpunt Roma Doelpunt H. Mkhitaryan met assist van D. Perotti Roma 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Roma
Opstellingen Hellas Verona - Roma
De opstellingen van Hellas Verona en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Roma

Hellas Verona en Roma treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Roma in de Serie A vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 0
Winst Roma 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 9e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 6e plaats.