Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (3-3) || Serie A 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 15 december 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (3-3)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Hellas Verona en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door C. Ansaldi, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Berenguer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee C. Ansaldi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

G. Pazzini zette Hellas Verona even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Federico La Penna toegekende penalty wist te benutten. In de 76e minuut kwam Hellas Verona weer dichterbij, nadat V. Verre de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Hellas Verona. In de 84e minuut was het M. Stepinski die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Federico La Penna en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Hellas Verona - Torino 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
36' Doelpunt Torino Doelpunt C. Ansaldi met assist van S. Verdi Torino 0-1
40' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel M. Stepinski voor S. Di Carmine Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel V. Verre voor M. Zaccagni Hellas Verona
52' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
55' Doelpunt Torino Doelpunt A. Berenguer Torino 0-2
61' Doelpunt Torino Doelpunt C. Ansaldi Torino 0-3
62' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor S. Amrabat Hellas Verona
65' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
69' Penalty Hellas Verona Penalty G. Pazzini Hellas Verona 1-3
73' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor A. Berenguer Torino
76' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt V. Verre Hellas Verona 2-3
78' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor S. Verdi Torino
84' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Stepinski met assist van D. Faraoni Hellas Verona 3-3
86' Wissel Torino Wissel S. Meite voor D. Baselli Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Torino
Opstellingen Hellas Verona - Torino

Voorbeschouwing Hellas Verona - Torino

Hellas Verona en Torino treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Torino in de Serie A vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hellas Verona als Torino wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Torino 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 11e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 9e plaats.