Nabeschouwing Inter Milan - Cagliari (1-1) || Serie A

Zondag 26 januari 2020 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Inter Milan het zondag 26 januari 2020 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Cagliari (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Inter Milan en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Martinez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Nainggolan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 94e minuut kreeg L. Martinez van Inter voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Inter de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Cagliari
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
19
14
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
89
129
Gevaarlijke aanvallen
49
52
Passes
383
565
Overtredingen
10
9
Buitenspel
5
1
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Inter Milan - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Inter Wissel D. Godin voor M. Skriniar Inter
29' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van A. Young Inter 1-0
32' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Cagliari
48' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Lukaku Inter
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
74' Wissel Cagliari Wissel L. Castro voor C. Oliva Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel F. Mattiello voor L. Pellegrini Cagliari
78' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Nainggolan met assist van Joao Pedro Cagliari 1-1
82' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor S. Sensi Inter
83' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
85' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor C. Biraghi Inter
86' Wissel Cagliari Wissel L. Cigarini voor R. Nainggolan Cagliari
94' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. Martinez Inter
94' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor L. Martinez Inter
Opstellingen Inter Milan - Cagliari
De opstellingen van Inter Milan en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Cagliari

Inter Milan en Cagliari treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Cagliari elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Cagliari 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 2e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Inter Milan - Cagliari Opstelling Inter Milan Opstelling Cagliari Live Inter Milan - Cagliari Live Inter Milan - Cagliari kijken Inter Milan - Cagliari kijken Live Inter Milan - Cagliari stream Inter Milan - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Cagliari Uitslag Inter Milan - Cagliari Statistieken Inter Milan - Cagliari Serie A 2019/2020 Inter Milan - Cagliari wedden Inter Milan - Cagliari gokken Inter Milan - Cagliari Unibet