Nabeschouwing Juventus - Hellas Verona (2-1) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Juventus het zaterdag 21 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Hellas Verona (2-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Di Carmine van Hellas Verona via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 21 minuten was het M. Veloso die Hellas Verona op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Juventus in de 31e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Ramsey.

C. Ronaldo zette Juventus even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Federico La Penna toegekende penalty wist te benutten. In de 94e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat M. Kumbulla een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Juventus dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Hellas Verona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Kumbulla Hellas Verona
20' Penalty gemist Hellas Verona Penalty gemist S. Di Carmine Hellas Verona
21' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Veloso Hellas Verona 0-1
28' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Rrahmani Hellas Verona
31' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Ramsey met assist van C. Ronaldo Juventus 1-1
34' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
49' Penalty Juventus Penalty C. Ronaldo Juventus 2-1
51' Wissel Juventus Wissel M. Pjanic voor R. Bentancur Juventus
59' Wissel Hellas Verona Wissel M. Pessina voor V. Verre Hellas Verona
61' Wissel Juventus Wissel S. Khedira voor A. Ramsey Juventus
72' Wissel Juventus Wissel G. Higuain voor P. Dybala Juventus
72' Wissel Hellas Verona Wissel G. Tutino voor M. Zaccagni Hellas Verona
85' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor S. Amrabat Hellas Verona
94' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor M. Kumbulla Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Hellas Verona
Opstellingen Juventus - Hellas Verona
De opstellingen van Juventus en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Hellas Verona

Juventus en Hellas Verona treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 19 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 5
Winst Hellas Verona 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 3e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 11e plaats.