Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (2-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Juventus het zondag 1 december 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (2-2)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Juventus en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Bonucci, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Sassuolo kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Boga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette F. Caputo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam.

C. Ronaldo zette Juventus even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Federico La Penna toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Juventus - Sassuolo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci met assist van R. Bentancur Juventus 1-0
23' Doelpunt Sassuolo Doelpunt J. Boga met assist van F. Caputo Sassuolo 1-1
40' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Djuricic Sassuolo
47' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Caputo Sassuolo 1-2
53' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor F. Bernardeschi Juventus
54' Wissel Juventus Wissel B. Matuidi voor E. Can Juventus
62' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor H. Traore Sassuolo
65' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
68' Penalty Juventus Penalty C. Ronaldo Juventus 2-2
72' Wissel Sassuolo Wissel M. Muldur voor F. Djuricic Sassuolo
78' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor J. Toljan Sassuolo
79' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor G. Higuain Juventus
81' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Kyriakopoulos Sassuolo
87' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Muldur Sassuolo
88' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
90' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor J. Boga Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Sassuolo
Opstellingen Juventus - Sassuolo
De opstellingen van Juventus en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Sassuolo

Juventus en Sassuolo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 10 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 10
Winst Sassuolo 1
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 15e plaats.