Nabeschouwing Lazio - Brescia (2-0) || Serie A 2019/2020

Woensdag 29 juli 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Lazio het woensdag 29 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Brescia (2-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Immobile op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lazio.

LIVE Lazio - Brescia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van C. Immobile Lazio 1-0
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Lazzari Lazio
51' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Papetti Brescia
54' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Tonali Brescia
56' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor Jony Lazio
56' Wissel Lazio Wissel A. Marusic voor M. Lazzari Lazio
77' Wissel Brescia Wissel A. Semprini voor D. Gastaldello Brescia
83' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van J. Correa Lazio 2-0
84' Wissel Lazio Wissel D. Vavro voor Luiz Felipe Lazio
84' Wissel Lazio Wissel B. Adekanye voor J. Correa Lazio
88' Wissel Lazio Wissel Bastos voor F. Acerbi Lazio
88' Wissel Brescia Wissel E. Ndoj voor F. Aye Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Brescia
Opstellingen Lazio - Brescia
De opstellingen van Lazio en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Lazio - Brescia

Lazio en Brescia treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Brescia in de Serie A vond plaats op 5 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 3
Winst Brescia 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 4e positie staat, terwijl we Brescia terugvinden op de 19e plaats.